Audio-Technica CONTUL MEU
Harta site-ului
România

Căutare ...

Acasă
Ştiri
Comunicate de presă
Audio-Technica dezvăluie cel mai nou me...

Audio-Technica dezvăluie cel mai nou membru al seriei high-end 50

2017-04-05

 

Audio-Technica a lansat cel de-al treilea model din seria de microfoane de studio high-end, seria 50, în cadrul evenimentului Prolight + Sound 2017. În spiritul originalelor AT5040 (microfon condenser pentru voce) și AT5045 (microfon condenser pentru instrument), AT5047 completează spectrul acestei serii de top cu performanța sa dinamică cu adevărat excepțională.

Bazat pe designul unic cu patru diafragme dreptunghiulare al AT5040, microfonul AT5047 este un condenser cardioid dotat cu un transformator la ieșire pentru a livra un sunet cu adevarat mătăsos și o capacitate SPL foarte mare fără riscul de a supraîncărca preamplificatorul de microfon sau intrările de pe consolă. Datorită abilității sale extraordinare de a capta variații foarte mari în plaja dinamică, acest nou model este conceput pentru performanțe formidabile; de la sunetul fin al periuțelor pe toba mică la voci foarte puternice dar și de la amplificatoare de chitară la suflători.

La fel ca și celelate microfoane din seria 50, AT5047 este un microfon asamblat manual, realizat din aluminiu și alamă, de catre specialiștii noștri în Japonia. Microfonul este dotat și cu un sistem intern avansat de amortizare care decuplează capsula de restul incintei. Shock-mount-ul AT8480 este soluția elegantă, special creată pentru a asigura că AT5047 este izolat de vibrațiile de contact în studio. AT8480 este inclus în pachetul microfonului.

Livrat într-un case rezistent cu compartimente din spumă taiată în formă, AT5047 are un preț recomandat de vânzare de 3499 £ / 3999 € TVA inclus și va fi disponibil în Europa începând din această vară.

Inapoi la comunicatele de presa
Magyar

English

Francias

Deutsch

desktop