Audio-Technica CONTUL MEU
Harta site-ului
România

Căutare ...

Acasă
Ştiri
Comunicate de presă
@Audio-Technica prezintă 12 noutăți z...

Audio-Technica prezintă 12 noutăți zguduitoare la CES

2017-01-16

 

Pentru cei care nu au putut ajunge anul acesta în Las Vegas la Consumer Electronics Show ediția 2017, vă informăm despre cele mai noi produse prezentate de Audio-Technica:

 

Căștile DSR9BT, DSR7BT și SR9

Noile căști circumaurale wireless: modelul ATH-DSR9BT cu sistem Bluetooth aptX HD, câștigător al titlului CES Innovation 2017 premiat de Consumer Technology Association (CTA), și modelul ATH-DSR7BT. Aceste modele wireless sunt primele căști care utilizează sistemul inovator Pure Digital DriveTM de la Audio-Technica. Pe lângă aceste modele wireless, Audio-Technica mai prezintă și modelul high-end cu cablu clasic: ATH-SR9.Căștile AR3BT și AR3iS

Cele două căști din seria AR, ATH-AR3BT și ATH-AR3iS oferă fanilor de muzică experiența calității superioare oriunde ar fi.

Portabilitatea crescută și prețul accesibil ne permit ca prin modelul ATH-AR3BT să scăpăm definitiv de cabluri. 

 


Pickup-ul LP3

Noua generație a entuziaștilor de viniluri are posibilitatea să se bucure de un nou nivel al calității cu noul pickup Audio-Technica AT-LP3. Upgrade-ul perfect de la un pick-up entry-level, acest model avansat, complet automat, cu angrenaj prin curea, combină performanțele audio îmbunătățite cu ușurința utilizării, toate acestea intr-un design discret, sofisticat, bazat pe modelul premiat AT-LP5.


Seria dozelor VM

Confecționând doze de pick-up încă din 1962, Audio-Technica a revoluționat dozele magnetice cu design-ul patentat Dual-Magnet de mai bine de 40 de ani. Bazat pe această moștenire, Audio-Technica prezintă noua serie de doze VM cu performanțe analog și mai rafinate.


Căștile in-ear CKR100iS, CKR70iS și CKR30iS

Pe lângă tandemul de căști 'Live Sound' LS, Audio-Technica mai prezintă și a doua generație a seriei in-ear CKR. Această serie cu design nou cuprinde modelele ATH-CKR100iS, ATH-CKR70iS și ATH-CKR30iS ce oferă performanțe audio de înaltă calitate pentru toate genurile muzicale. Modele ATH-CKR100iS și ATH-CKR70iS sunt ideale pentru iubitorii de muzică care-și doresc calitate audio de studio de înaltă rezoluție și claritate dar și mobilitate.
 


Căștile in-ear din seria LS

Pasionații de muzică pot experimenta de acum dinamica unui concert live, aflându-se în mișcare, cu noua serie de căști LS 'Live Sound'. Audio-Technica s-a folosit de tradiția și expertiza în crearea de căști profesionale pentru scenă și studio, colaborând  cu renumiți producători muzicali și muzicieni pentru a proiecta căștile ATH-LS70iS și ATH-LS50iS. Ambele modele sunt dotate cu un design nou, cu mai multe drivere, dopuri cu diverse mărimi pentru o potrivire perfectă, izolare eficientă și un sunet tipic live combinat cu căști de monitorizare de nivel profesional.

Inapoi la comunicatele de presa
Magyar

English

Francias

Deutsch

desktop